ایرانجدیدترین اخبار

جمهوری اسلامی با پیش‌بینی دولت ترامپ، سال ۲۰۲۵ را سال مهمی برای برنامه هسته‌ای خود می‌داند

تهران نگران است که رئیس‌جمهور منتخب دونالد ترامپ سیاست قبلی فشار حداکثری را دوباره اعمال کند

جمهوری اسلامی با پیش‌بینی دولت ترامپ، سال ۲۰۲۵ را سال مهمی برای برنامه هسته‌ای خود می‌داند

رژیم ایران که خود را برای احتمال بازگشت سیاست فشار حداکثری از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آینده آمریکا آماده می‌کند، روز شنبه اعلام کرد که سال ۲۰۲۵ سالی بسیار مهم برای برنامه هسته‌ای این کشور خواهد بود.

جمهوری اسلامی با پیش بینی دولت ترامپ، سال 2025 را سال مهمی برای برنامه هسته ای خود می داند
جمهوری اسلامی با پیش‌بینی دولت ترامپ، سال ۲۰۲۵ را سال مهمی برای برنامه هسته‌ای خود می‌داند

در سال ۲۰۱۸، ترامپ از توافقی که باراک اوباما در سال ۲۰۱۵ به امضا رسانده بود، خارج شد. این توافق بر اساس آن تنظیم شده بود که رژیم ایران در ازای کاهش تحریم‌های اقتصادی، غنی‌سازی اورانیوم را محدود کند.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در جمع خبرنگاران در پکن اظهار داشت که سال ۲۰۲۵ سالی بسیار مهم در رابطه با موضوع هسته‌ای جمهوری اسلامی خواهد بود. او افزود که این موضوع را در گفتگو با همتای چینی خود بررسی کرده است. این سخنان از تلویزیون دولتی ایران پخش شد.

با این حال، عراقچی به نام ترامپ اشاره‌ای نکرد و توضیحی در مورد اهمیت دقیق این سال ارائه نداد. در گذشته، رژیم ایران در واکنش به تحریم‌ها و فشارهای جدید، برنامه هسته‌ای خود را سرعت بخشیده است.

نگرانی اصلی رهبران جمهوری اسلامی ممکن است این باشد که ترامپ اختیار لازم را به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، برای حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران بدهد و در عین حال تحریم‌های ایالات متحده بر صنعت نفت حیاتی این کشور را تشدید کند.

جمهوری اسلامی با پیش بینی دولت ترامپ، سال 2025 را سال مهمی برای برنامه هسته ای خود می داند
جمهوری اسلامی با پیش‌بینی دولت ترامپ، سال ۲۰۲۵ را سال مهمی برای برنامه هسته‌ای خود می‌داند

در حالی که علی خامنه‌ای، رهبر رژیم ایران، ظاهراً با ساخت سلاح هسته‌ای مخالف است، این کشور در حال غنی‌سازی اورانیوم در سطوحی است که به طور مستقیم مرتبط با مونتاژ چنین تسلیحاتی است. جمهوری اسلامی همچنان بر نابودی اسرائیل تأکید دارد، و در مقابل، اورشلیم مصمم است که مانع دستیابی ایران به بمب هسته‌ای شود.

تحریم‌های دولت ترامپ ممکن است آسیب بیشتری به اقتصاد شکننده ایران وارد کند.

روز شنبه، ارزش ریال ایران به پایین‌ترین سطح خود در برابر دلار آمریکا رسید، این در حالی است که عدم اطمینان نسبت به ورود ترامپ به کاخ سفید در تاریخ ۲۰ ژانویه افزایش یافته است.

ایرانیانی که با نرخ تورم رسمی حدود ۳۵ درصد مواجه هستند، به خرید دلار، سایر ارزهای معتبر، طلا یا ارزهای دیجیتال روی آورده‌اند.

از زمان انتخاب ترامپ در ماه نوامبر، ارزش ریال در برابر دلار تقریباً ۱۸ درصد کاهش یافته است.

مشاهده بیشتر
دکمه بازگشت به بالا