استرالیا تحریم های بیشتری را علیه جمهوری اسلامی به دلیل نگرانی های حقوق بشر اعمال می کند
استرالیا همزمان با دومین سالگرد درگذشت مهسا امینی، تحریمهای بیشتری را علیه مقامات جمهوری اسلامی اعمال میکند
استرالیا تحریم های بیشتری را علیه جمهوری اسلامی به دلیل نگرانی های حقوق بشر اعمال می کند
پنی وونگ، وزیر امور خارجه استرالیا روز دوشنبه گفت که استرالیا با زنان و دختران ایرانی در مبارزه آنها برای برابری و توانمندی همبستگی میکند.
وونگ تحریم های مالی و ممنوعیت سفر مقامات ارشد امنیتی و انتظامی را که گفته می شود در سرکوب خشونت آمیز اعتراضات در ایران دست داشته اند، اعلام کرد.
او گفت که وضعیت حقوق بشر در ایران وخیم است زیرا فعالان زن همچنان در بازداشت و صدور احکام اعدام هستند.
وونگ به شرکت پخش استرالیایی گفت که سوء استفاده مقامات جمهوری اسلامی از زمان قتل مهسا امینی از دو سال پیش ادامه داشته است.
وونگ گفت ما پنج مقام امنیتی و انتظامی جمهوری اسلامی را که در این فعالیتهای به اصطلاح اجرای قانون که در نهایت سرکوب خشونتآمیز مردم ایران است، دست داشتهاند، تحریم کردهایم.
نیکیتا وایت، یکی از مبارزان عفو بینالملل استرالیا، یک گروه حقوق بشر، روز دوشنبه به رسانههای محلی گفت که حقوق بشر در ایران به سرعت رو به وخامت گذاشته است.
وایت گفت افرادی که اعدام می شوند پس از مواجهه با محاکمه های وحشتناک ناعادلانه اعدام می شوند. او گفت که شکنجه و بدرفتاری گزارش شده است.
استرالیا در حال حاضر تحریم هایی را علیه ۲۰۰ فرد و سازمان مرتبط با جمهوری اسلامی، از جمله افراد مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اعمال کرده است. در اوایل سال جاری پس از اقدام مشابه ایالات متحده در سال ۲۰۱۹ توسط کانادا در فهرست گروه های تروریستی قرار گرفت.
در کانبرا، سایمون بیرمنگام، نماینده اپوزیسیون و سخنگوی امور خارجه در سایه روز دوشنبه در کانبرا از دولت استرالیا خواست تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهد.
اوایل ماه جاری، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، تحریم های اعلام شده توسط بریتانیا، فرانسه و آلمان را تروریسم اقتصادی توصیف کرد.
عراقچی ادعای آمریکا مبنی بر ارسال موشک های بالستیک تهران به روسیه برای کمک به جنگ با اوکراین را رد کرد.