جدیدترین اخبارجهان

کشف جسد سفیر چین در اسرائیل در محل اقامتش

کشف جسد سفیر چین در اسرائیل در محل اقامتش
کشف جسد سفیر چین در اسرائیل در محل اقامتش

 

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه اسرائیل، جسد «دو وی»، سفیر چین در اسرائیل صبح روز یکشنبه در محل اقامت رسمی وی پیدا شده است.

به گزارش تهرانتو نیوز به نقل از سی ان ان، در این مرحله مرگ این مرد ۵۷ ساله مشکوک نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه اسرائیل افزود: پلیس طبق پروتکل های استاندارد در بیرون محل اقامت این سفیر در هرزلیا واقع در شمال تل آویو در حال تحقیق است.

مرگ وی کمتر از یک هفته پس از بازدید مایک پمپئو، وزیر امور خارجه امریکا از اورشلیم و انتقاد صریح از اقدامات چین در طول بیماری همه گیر کرونا صورت می گیرد.

پمپئو از رهبران اسرائیل خواستار توقف معاملات عمده، زیرساختها و ارتباطات با شرکتهای چینی نیز شده بود.

سفارت چین در اسرائیل و وزارت امور خارجه چین در پکن تاکنون در رابطه با مرک سفیر چین در اسرائیل واکنشی نشان نداده اند.

به گفته وب سایت سفارت چین در اسرائیل، سفیر چین در اسرائیل در فوریه ۲۰۲۰ همزمان با همه گیر شدن ویروس کرونا در سراسر جهان این مسئولیت را عهده دار شده بود.

وی در اواسط ماه مارس طی انتشار مقاله ای در اورشلیم پست اعلام کرده بود ، به محض ورود به اسرائیل بلافاصله دو هفته خودش را قرنطینه کرده است.

“دو وی” متاهل و صاحب یک فرزند پسر است.

گفتنی است رسانه‌های محلی با استناد به گزارش‌های اولیه پزشکی اعلام کرده‌اند که سفیر چین به دلایل طبیعی در خواب فوت کرده است.

“دو وی” پیشتر سفیر چین در اوکراین بود.

کشف جسد سفیر چین در اسرائیل در محل اقامتش |تورنتو | کانادا | روزنامه های تورنتو | تهرانتو | tehranto | روزنامه های کانادا | Tehranto | Canada | toronto

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا