دونالد ترامپ اظهارات هریس درباره جنگ اسرائیل و حماس را بی احترامی خواند


هریس، معاون رئیسجمهور آمریکا گفت که اسرائیل حق دفاع از خود را دارد، اما این حق را با نحوه انجام این کار مهم توصیف کرد
دونالد ترامپ اظهارات کامالا هریس درباره جنگ اسرائیل و حماس را بی احترامی خواند
دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا اظهارات کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا درباره جنگ اسرائیل و حماس را بی احترامی خواند.


او در ملک خود در مار-آ-لاگو در فلوریدا صحبت می کرد، جایی که با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفتگو میکرد.
ترامپ گفت او یک چپ افراطی است. سانفرانسیسکو را ویران کرد. او واقعاً یک ویرانگر است. او نمی داند چگونه بسازد.
به نظر من اظهارات او بی احترامی بود. آنها در رابطه با اسرائیل خیلی خوب نبودند. من در واقع نمی دانم که چگونه یک فرد یهودی می تواند به او رای دهد، اما این به آنها بستگی دارد.
روز پنجشنبه، نتانیاهو با جو بایدن، رئیسجمهور مستعفی و هریس معاون او در کاخ سفید دیدار کرد تا درباره وضعیت مذاکرات آتشبس غزه گفتوگو کنند.
هریس پس از دیدار با نتانیاهو گفت که زمان پایان جنگ فرا رسیده و نگران وضعیت وخیم انسانی در غزه است و افزود من ساکت نخواهم شد.


نتانیاهو در پاسخ به این سوال که آیا این اظهارات تاثیری بر مذاکرات در حال انجام برای برقراری آتش بس خواهد داشت، گفت من فکر می کنم تا حدی که حماس درک می کند که بین اسرائیل و ایالات متحده هیچ روزی وجود ندارد که توافق را تسریع کند. و امیدوارم که این اظهارات آن را تغییر ندهد و به نتیجه نرسد.
آنچه در ۹ ماه گذشته در غزه رخ داده ویرانگر است. ما نمی توانیم به خود اجازه دهیم در برابر رنج بی تفاوت شویم.
هریس روز پنجشنبه در مورد تعهد تزلزل ناپذیر خود به موجودیت اسرائیل صحبت کرد و گفت که این کشور حق دفاع از خود را دارد، اما افزود چگونگی این کار مهم است.
این سؤالاتی را در مورد اینکه چگونه حمایت ایالات متحده، به طور سنتی قوی ترین متحد اسرائیل، ممکن است تحت ریاست جمهوری هریس متفاوت به نظر برسد، ایجاد می کند.


مقامات کاخ سفید روز پنجشنبه گفتند که مذاکرات آتشبس که هفتهها به پایان رسیده، در مراحل پایانی قرار دارد، اما هنوز مسائلی وجود دارد که باید حل شود.
نتایناهو گفت که اسرائیل مشتاق پایان جنگ ۹ ماهه غزه است، اما در پاسخ به این سوال که آیا توافق نزدیک است یا خیر گفت فکر می کنم زمان مشخص خواهد کرد.
ترامپ، نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاستجمهوری نوامبر، و نتانیاهو در تلاشی برای ترمیم یک اتحاد سیاسی مهم که پس از تبریک نتانیاهو به جو بایدن در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ بر ترامپ شکست خورده بود، ملاقات کردند.
اما ترامپ سوالاتی مبنی بر شکست این روابط را رد کرد. او گفت هرگز بد نبود، من می گویم همیشه خوب بود. هیچ رئیس جمهوری کاری را که من برای اسرائیل انجام داده ام انجام نداده است و ما همیشه روابط بسیار خوبی داشته ایم.