جدیدترین اخبارجهان

ده ها سرباز اسد تسلیم شورشیان شدند

ترکیه از اسد خواست تا با مخالفان سوری گفتگو کند

ترکیه از بشار اسد رئیس جمهور سوریه خواست تا با مخالفان سوری گفتگو کند

ده ها تن از نیروهای دولتی سوریه پس از رها شدن توسط همرزمان خود در یکی از شهرهای جنوب حلب در حال تسلیم شدن به شورشیان فیلمبرداری شده‌اند.

ده ها سرباز اسد تسلیم شورشیان شدند
ده ها سرباز اسد تسلیم شورشیان شدند

این مردان در حال هدایت با اسلحه توسط مبارزان شورشی که بر سر زندانیان فریاد می زنند و شعار الله اکبر سر می دادند، بودند که فیلم آنها گرفته شد.

زندانیان که یونیفورم نظامی به تن ندارند، از تپه‌های شنی با دست‌های پشت سر به سمت ساختمان‌هایی می‌دوند.

آنها پس از عقب نشینی توسط نیروهای اسد در نزدیکی شهر خناصر، در ۵۰ مایلی جنوب شرقی حلب، که روز شنبه توسط شورشیان تصرف شد، دستگیر شدند.

از زمانی که حمله شورشیان شوک هفته گذشته آغاز شد، چندین ویدئو پخش شده است که نشان می‌دهد نیروهای دولتی توسط نیروهای شورشی به اسارت گرفته می‌شوند.

یکی از ویدئوهای تایید نشده یک شورشی سوری را نشان می‌دهد که گروهی از نیروهای دولتی را در کنار جاده اعدام می‌کند، در حالی که ویدئوی دیگری نشان می‌دهد که یک زندانی مجبور می‌شود مانند سگ پارس کند.

ده ها سرباز اسد تسلیم شورشیان شدند
ده ها سرباز اسد تسلیم شورشیان شدند

ترکیه از اسد خواست تا با مخالفان سوری گفتگو کند.

ترکیه از بشار اسد، رئیس جمهور سوریه خواسته است تا با مخالفان گفتگو کند و با مردم خود آشتی کند.

هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه گفت تحولات اخیر بار دیگر نشان می دهد که دمشق باید با مردم خود و مخالفان قانونی آشتی کند.

فیدان افزود ترکیه آماده است تا تمام کمک های لازم را در این زمینه انجام دهد.

فیدان که کشورش از نیروهای مخالف اسد حمایت می کند، شعله ور شدن اخیر جنگ را به دلیل امتناع دولت سوریه از وارد شدن به گفتگو با گروه هایی که ترکیه از آنها حمایت می کند، عنوان کرد.

مشاهده بیشتر
دکمه بازگشت به بالا