جدیدترین اخبارجهان

آلمان، با وجود تحریم‌ها، بی‌سر‌و‌صدا صادرات تسلیحات جدید به اسرائیل را تأیید می‌کند

تصمیم برای تأمین چنین بودجه‌ای پس از آن اتخاذ شد که اعلام شد آلمان صادرات تسلیحات به اسرائیل را متوقف کرده

آلمان، با وجود تحریم‌ها، بی‌سر‌و‌صدا صادرات تسلیحات جدید به اسرائیل را تأیید می‌کند

بر اساس گزارش روز دوشنبه روزنامه آلمانی «اشپیگل» و به نقل از سویم داگدلن، نماینده پارلمان آلمان، دولت فدرال در هفته‌های پایانی سال ۲۰۲۴ صادرات تسلیحات اضافی به اسرائیل را تصویب کرد که در مجموع بالغ بر ۳۰ میلیون یورو بود.

آلمان با وجود تحریم بی سر و صدا صادرات تسلیحات جدید به اسرائیل را تأیید می کند
آلمان با وجود تحریم بی سر و صدا صادرات تسلیحات جدید به اسرائیل را تأیید می کند

تصمیم گزارش‌شده برای تأمین چنین بودجه‌ای پس از آن اتخاذ شد که اعلام شد برلین در ماه سپتامبر صادرات تسلیحات به اسرائیل را متوقف کرده است.

با این حال، طبق گزارش «اشپیگل»، در مجموع، در طول سال ۲۰۲۴ آلمان صادرات تسلیحاتی به ارزش بیش از ۱۶۰ میلیون یورو به اسرائیل را تصویب کرد، علیرغم انتقادهای فزاینده بین‌المللی که به این اقدام وارد شد.

در این گزارش اشاره شده است که اسرائیل تسلیحاتی مانند توپخانه و مهمات تانک را که برلین با ارائه آن‌ها موافقت نکرده است، درخواست کرده است.

همچنین آمده است که تسلیحاتی که برلین با ارسال آن‌ها به اسرائیل موافقت کرده شامل انتقال تانک‌های مرکاوای ساخت آلمان است.

با این حال، پس از درخواست اسرائیل از شرکت دفاعی آلمانی «رنک» در اوایل سال ۲۰۲۴، برلین تحویل این سامانه‌ها را در تابستان همان سال تأیید کرد.

اشپیگل اضافه کرد که دولت فدرال از اسرائیل ضمانت‌های رسمی خواسته است که کالاهای آلمانی تنها برای مأموریت‌هایی مطابق با قوانین بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرند.

آلمان با وجود تحریم بی سر و صدا صادرات تسلیحات جدید به اسرائیل را تأیید می کند
آلمان با وجود تحریم بی سر و صدا صادرات تسلیحات جدید به اسرائیل را تأیید می کند

موضع‌گیری‌های متفاوت

داگدلن به اشپیگل گفت که به‌شدت از صادرات تسلیحات به اسرائیل انتقاد کرده است.

او اظهار داشت: «به‌جای صادرات بیشتر تسلیحات به اوکراین یا اسرائیل، ما به دیپلماسی و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ‌ها و درگیری‌ها نیاز داریم.»

در ماه سپتامبر، تحلیل رویترز از داده‌ها و همچنین یک منبع نزدیک به وزارت اقتصاد نشان داد که برلین صادرات جدید تسلیحات جنگی به اسرائیل را، در حالی که با چالش‌های قانونی مواجه است، متوقف کرده است.

یک منبع نزدیک به این وزارتخانه به نقل از یک مقام ارشد دولتی اعلام کرد که کار بر روی تأیید مجوزهای صادرات تسلیحات به اسرائیل متوقف شده است تا پرونده‌های حقوقی، با این استدلال که چنین صادراتی از آلمان قوانین بشردوستانه را نقض می‌کند، حل‌وفصل شوند.

مشاهده بیشتر
دکمه بازگشت به بالا