استولتنبرگ گفت از درخواست احتمالی فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو استقبال خواهد شد


دبیرکل ناتو گفت از درخواست احتمالی فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو استقبال می کند و هر گونه نگرانی در مورد فاصله زمانی درخواست تا پذیرش را برطرف خواهد کرد
ینس استولتنبرگ گفت از درخواست احتمالی فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو استقبال خواهد شد
ینس استولتنبرگ (Jens Stoltenberg) دبیرکل ناتو روز سهشنبه گفت، متحدان ناتو از درخواست فنلاند و سوئد برای پیوستن به این ائتلاف استقبال خواهند کرد، اما هر گونه اقدامی از این قبیل به این دو کشور بستگی دارد.
استولتنبرگ در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت «البته تصمیم گیری در این مورد به این دو کشور بستگی دارد، اما در صورت ارائه درخواست توسط آنها پیش بینی می کنم که ۳۰ متحد ناتو از آنها استقبال خواهند کرد.»
استولتنبرگ با اشاره به احتمال انتقامجویی روسیه قبل از اینکه این دو کشور به طور کامل تحت حمایت ناتو قرار گیرند، گفت که ناتو احتمالاً برای رفع نگرانیهایی که ممکن است در مورد این دوره موقت بین درخواست تا هنگام تصویب نهایی (توسط متحدان) مطرح باشند، راههایی را پیدا خواهد کرد.


ینس استولتنبرگ (Jens Stoltenberg) دبیرکل ناتو روز سهشنبه گفت، متحدان ناتو از درخواست فنلاند و سوئد برای پیوستن به این ائتلاف استقبال خواهند کرد، اما هر گونه اقدامی از این قبیل به این دو کشور بستگی دارد. استولتنبرگ در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت «البته تصمیم گیری در این مورد به این دو کشور بستگی دارد، اما در صورت ارائه درخواست توسط آنها پیش بینی می کنم که ۳۰ متحد ناتو از آنها استقبال خواهند کرد.» استولتنبرگ با اشاره به احتمال انتقامجویی روسیه قبل از اینکه این دو کشور به طور کامل تحت حمایت ناتو قرار گیرند، گفت که ناتو احتمالاً برای رفع نگرانیهایی که ممکن است در مورد این دوره موقت بین درخواست تا هنگام تصویب نهایی (توسط متحدان) مطرح باشند، راههایی را پیدا خواهد کرد.