کانادا

انتاریو ۳۷۹ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا ومرگ ۲۱ نفر را تأیید کرد | خبر خوب اینکه شیوع بیماری در انتاریو رو به کاهش است

PHD
PHD

 

انتاریو 379 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا ومرگ 21 نفر را تأیید کرد | خبر خوب اینکه شیوع بیماری در انتاریو رو به کاهش است
انتاریو ۳۷۹ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا ومرگ ۲۱ نفر را تأیید کرد | خبر خوب اینکه شیوع بیماری در انتاریو رو به کاهش است

 

به گزارش تهرانتو به نقل از cp24Y؛

انتاریو ۳۷۹ مورد جدید مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین مرگ ۲۱ نفر از مبتلایان به این ویروس را تأیید کرده است، اما پزشک ارشد سازمان بهداشت عمومی استان انتاریو می گوید علائم موجود نشان دهنده کاهش شیوع ویروس و بیماری در آینده است.

روز دوشنبه تعداد مبتلایان افزایش پیدا کرد و ۳۰۹ مورد جدید به ثبت رسید اما همچنان در مقایسه با روز جمعه که تعداد ۴۶۲ پرونده جدید مبتلا به ویروس کرونا به ثبت رسیده بود مقدار آن پایین تر است.

اگرچه در حال حاضر در استان انتاریو تعداد ۱۵۳ مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا تایید شده است اما اطلاعات ارائه شده توسط ۳۴ واحد بهداشت عمومی انتاریو حاکی از آن است که تعداد واقعی مرگ و میرها تا ساعت ۴ بعد از ظهر سه شنبه ۱۸۹ مورد بوده است. البته احتمال دارد که این اختلاف به این دلیل باشد که آمار استان تا ساعت ۴ بعد از ظهر روز، یک روز قبل (دوشنبه) باشد.

در همین حال، تعداد کل بیمارانی که به دلیل ابتلا به این ویروس در بیمارستان بستری می شوند همچنان رو به افزایش است اما ممکن است نسبت به روزهای اخیر که گزارش ها حاکی از بستری شدن ده ها نفر به طور مداوم بوده، اندکی کمتر شود.

دکتر “دیوید ویلیامز” مسئول ارشد سازمان بهداشت و درمان انتاریو اظهار داشت: ممکن است با توجه به کاهش حجم تماس ها در TeleHealth انتاریو و کم شدن تعداد مراجعین به آنلاین جهت ارزیابی خود، رشد و شیوع ویروس کرونا در انتاریو کاهش یابد.

دکتر “دیوید ویلیامز” به خبرنگاران گفت: “این می تواند یک خبر خوب باشد – علائم شیوع بیماری در حال کم شدن هستند.” “افراد با داشتن علائم و نشانه های بیماری ظاهراً کمتر در ملاء عام ظاهر می شوند.”

در حال حاضر ۶۱۴ نفر در بیمارستان های انتاریو در خصوص کووید ۱۹ بستری هستند که ۲۳۳ نفر از آنها در بخش مراقبت های ویژه قرار دارند. آمار در مقابسه با روز دوشنبه که ۵۸۹ نفر شامل ۲۱۶ نفر که در “بخش مراقبت های ویژه” بیمارستان بستری بودند، حدود چهار درصد افزایش داشته است.

همچنین یکصد و هشتاد و هفت (۱۸۷) نفر از اهالی انتاریو که در بیمارستان بعلت کووید ۱۹ بستری هستند از دستنگاه تنفس مصنوعی استفاده می کنند.

 

انتاریو 379 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا ومرگ 21 نفر را تأیید کرد | خبر خوب اینکه شیوع بیماری در انتاریو رو به کاهش است
انتاریو ۳۷۹ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا ومرگ ۲۱ نفر را تأیید کرد | خبر خوب اینکه شیوع بیماری در انتاریو رو به کاهش است

 

“داگ فورد” نخست وزیر انتاریو بعد از ظهر سه شنبه در یک کنفرانس خبری در پارک کوئین هشدار داد: “ما هرگز نباید بنشینیم و دست روی دست بگذاریم.

وی ادامه داد: “اگر به هر دلیل شاهد کاهش شیوع ویروس هستیم، نباید عقب نشینی کرده و فکر کنیم که منحنی از بین می رود. اگر مشاهده می کنیم که طی دو یا سه هفته منحنی شیوع در حال پایین آمدن است یعنی ما در جهت درست قدم برداشته ایم اما این بدان معنی نیست که باید همه چیز را کنار بگذاریم. ما باید هر روز و هر دقیقه سخت به تلاش خود در جهت جلوگیری از شیوع ویروس ادامه دهیم. “

همچنین دکتر “ویلیامز” اضافه کرد: با توجه به گزارش ها، به نظر می رسد افراد کمتری با علائم “تنگی نفس” یا “آنفلوانزا” به  اورژانس بیمارستان در سراسر استان مراجعه کنند.

دکتر “ویلیامز” افزود: “بطور بالقوه، کاملا خوش بینانه و بر اساس گزارش های موجود ما با اقدامات انجام شده منحنی شیوع ویروس کرونا را خم می کنیم، اما هنوز آمار و گزارش های دولت فدرال را ندیده ایم.”

انتاریو ۳۷۹ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا |مرگ ۲۱ نفر | خبر خوب | شیوع بیماری در انتاریو | کاهش | روزنامه های تورنتو | تهرانتو | tehranto | روزنامه های کانادا | Tehranto

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا