جدیدترین اخبارکانادا

انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید

انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید
انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید

 

به گزارش تهرانتو نیوز به نقل از کانادا پرس؛

انتاریو برای دومین روز متوالی شاهد کاهش تعداد مبتلایان جدید “ویروس کرونا” پس از آمار “مبتلایان جدید” از روز شنبه بود. روز یکشنبه استان انتاریو از ابتلای 370 نفر جدید به ویروس کرونا خبر داد که این آمار نسبت به روز شنبه که 434 نفر بوده کاهش یافته است.

در حال حاضر تعداد کل موارد آزمایش شده در انتاریو 17.923 نفر است که این آمار شامل فوت شده ها و بهبود یافته ها نیز می شود.

استان انتاریو در تاریخ 25 آوریل تعداد 640 مورد جدید از COVID-19 را ثبت نمود اما از آن تاریخ تاکنون شاهد کاهش موارد بوده است.

درهفته ای که گذشت آمار مبتلایان جدید در روز سه‌شنبه به 347 نفر رسید اما در روزهای بعدی افزایش داشته است.

دکتر “دیوید ویلیامز” رئیس سازمان پزشکی انتاریو روز شنبه درباره میزان عفونتهای جدید گفت : در حالی که آمار “مبتلایان روزانه” آرام آرام پایین می آید شاهد نوسان آن نیز هستیم، امیدواریم که شیوع ویروس سریعتر کاهش یابد.

وی خاطر نشان کرد که ما هنوز به اندازه کافی راه “انتقال و سرایت” ویروس کرونا را در جوامع انتاریو مختل نکرده ایم.

در حال حاضر آمار تلفات انتاریو پس از گزارش روز یکشنبه مبنی بر 84 مورد فوت شده، به 1.300 نفر افزایش یافت.

تعداد کشته ها در روز یکشنبه بیش از دو برابر 40 مورد در روز شنبه و نزدیک به رکورد 86 نفر فوت شده در روز چهارشنبه گذشته گزارش شده است.

 

انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید
انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید

 

از نظر رنج سنی مرگ و میرها در استان انتاریو، 64 نفر از 1.300 نفر فوت شده (آمار کل فوت شده ها تاکنون) از بین بیماران 60 سال و بالاتر می باشند و تقریبا 900 نفر از فوت شده ها نیز در بین بیماران 80 ساله و بالاتر هستند.

ساکنان خانه های سالمندان نیز بیش از سه چهارم از کل جان باختگان را تشکیل می دهند و طبق اطلاعات استانی که روز دوشنبه منتشر شده است تاکنون در 212 باب از خانه های سالمندان شیوع ویروس کرونا وجود داشته است.

در حال حاضر تعداد 984 نفر به علت این ویروس در بیمارستان های انتاریو بستری می باشند که از این تعداد 225 نفر در “بخش مراقبت های ویژه” قرار دارند که 175 نفر از آنها به کمک دستگاه تنفس می کنند. تعداد بهبود یافته ها در سطح استان نیز 12.505 نفر می باشند.

آزمایش های انجام شده در سطح استان در روز یکشنبه 14 هزار و 555  آزمایش بوده که به طور قابل توجهی میزان آن از روز شنبه که 17.146 نمونه پردازش شده بوده کمتر است.

 

انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید
انتاریو : 370 نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند، شمار جان باختگان به 1300 نفر رسید

 

“داگ فورد” نخست وزیر انتاریو می گوید از زمانی که وی درخواست کرده است تا ظرفیت انجام آزمایشات روزانه جدید در انتاریو افزایش یابد، انتاریو نسبت به استان های دیگر در انجام “سرانه آزمایش روزانه”  “پیشرو” بوده است.

وی گفت : با اینکه ما در انجام آزمایش های روزانه (هم در کل آزمایش های انجام شده وهم به ازای سرانه آزمایش روزانه) در کشور پیشرو هستیم اما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم.

فورد خاطرنشان كرد : برای مهار ویروس هرچه “روند كلیدی” در جهت صحیح پیش رود و سیستم های بهداشتی همچنان تقویت شوند، استان انتاریو احساس اطمینان بیشتری نسبت به بازگشایی مشاغل بیشتر می کند.

انتاریو | 370 نفر دیگر | ویروس کرونا | مبتلا | شمار | جان باختگان | 1300 نفر | روزنامه های تورنتو | تهرانتو | tehranto | روزنامه های کانادا | Tehranto

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا