جدیدترین اخبارجهان

رهبر شورشیان سوریه در اولین اظهار نظر پس از فرار اسد، این پیروزی را تحسین کرد

جولانی گفت که سوریه زمین بازی برای جاه طلبی‌های جمهوری‌اسلامی، گسترش فرقه گرایی، دامن زدن به فساد بود

ابومحمد الجولانی، رهبر شورشیان سوریه در اولین اظهار نظر پس از فرار اسد، این پیروزی را تحسین کرد

ابومحمد الجولانی، رهبر گروه اصلی مخالفان مسلح سوریه، در اولین اظهارات علنی خود از زمان تصرف دمشق توسط شورشیان، سرنگونی بشار اسد را پیروزی کل امت اسلامی خواند.

ابومحمد الجولانی رهبر شورشیان سوریه در اظهار نظرش  پس از فرار اسد این پیروزی را تحسین کرد
ابومحمد الجولانی، رهبر شورشیان سوریه در اولین اظهار نظر پس از فرار اسد، این پیروزی را تحسین کرد

«برادران من این پیروزی پیروزی تمام امت اسلامی است. این پیروزی جدید، فصل جدیدی را در تاریخ منطقه رقم می زند.»

ابومحمد الجولانی در سخنرانی خود در داخل مسجدی در پایتخت گفت که سوریه زمین بازی برای جاه طلبی‌های جمهوری اسلامی، گسترش فرقه گرایی، دامن زدن به فساد بوده است، اما اکنون، سوریه به لطف خداوند متعال و با تلاش و کوشش مجاهدان قهرمان و تلاش‌های مردم در حال پاکسازی است.

«جمهوری اسلامی و حزب الله نیابتی آن از حامیان اصلی دولت اسد بودند»

ابومحمد الجولانی گفت این ملتی است که اگر حقوقش گرفته شود، تا احیای حقوقش به مطالبه آن ادامه خواهد داد و افزود که HTS مردمی را که توسط رژیم اسد زندانی شده بودند آزاد می کند.

ابومحمد الجولانی خطاب به جمعیتی که در مسجد اموی جمع شده بودند، گفت برادران من، بیش از ۲۰ سال پیش این سرزمین را ترک کردم و دلم برای این لحظه می‌طپید و آرزوی آن را داشتم.

هیچ خانواری در سوریه وجود ندارد که جنگ به آن دست نزده باشد. الحمدلله امروز سوریه رو به بهبودی است.

شورشیان سوری در دمشق ۱۳ ساعت منع رفت و آمد اعلام کردند.

ویدئوهای زنده نشان داد که پایتخت سوریه شاهد حضور شورشیان مسلح قابل توجه و تیراندازی مداوم جشن است.

پیشتر در پیامی در تلویزیون دولتی سوریه از مردم خواسته شده بود که با شلیک سلاح در میادین عمومی، برای غیرنظامیان ایجاد ترس نکنند.

کاخ های ریاست جمهوری نیز غارت شده و ترافیک سنگینی در پایتخت گزارش شده است.

ابومحمد الجولانی رهبر شورشیان سوریه در اظهار نظرش  پس از فرار اسد این پیروزی را تحسین کرد
ابومحمد الجولانی، رهبر شورشیان سوریه در اولین اظهار نظر پس از فرار اسد، این پیروزی را تحسین کرد
مشاهده بیشتر
دکمه بازگشت به بالا