جدیدترین اخبارجهان
دانشمندان بریتانیایی : موج زمستانی کووید19 از موج اول بدتر است


موج زمستانی کووید19 از موج اول بدتر است
دانشمندان بریتانیایی می گویند : انگلستان در زمستان با ابتلای 120 هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در موج دوم شیوع بیماری ( موج زمستانی کووید19 ) مواجه خواهد بود.


به گزارش تهرانتو به نقل از بی بی سی ؛
بر اساس پیش بینی های صورت گرفته توسط این دانشمندان اوج این بیماری در ماههای ژانویه و فوریه و همراه با 24.500 تا 251.000 مورد فوت در بیمارستانها همراه خواهد بود.
تاکنون 44.830 نفر در اثر ابتلا به کووید19 در انگلستان جان سپرده اند و این رقم با 1100 مورد در ماه جولای کند شده است.
درحال حاضر پیش بینی ها هیچ امیدی به ساخت واکسن ، توقف بیماری یا درمان آن نشان نمی دهند.
دانشمندان می گویند:
اگر سریع در این رابطه اقدام شود خطر کاهش پیدا می کند.
سر پاتریک والنس مشاور علمی ارشد انگلستان تاکید می کند که
هنوز در رابطه با عملکرد این ویروس در زمستان نگرانی های زیادی وجود دارد
و تحقیقات نشان می دهد که این ویروس در شرایط سرد مدت بیشتری زنده می ماند
و احتمالا بدلیل قرار داشتن بیشتر مردم در فضاهای بسته بیماری نیز شیوع بیشتری نیز پیدا می کند.
کارشناسان نگران هستند که کارکنان بهداشت و درمان انگلستان با حجم زیادی از بیماران فصلی و کرونا مواجه شوند.
خدمات درمانی انگلستان درپی موج اول کووید19 به شدت مختل شده و تا پایان سال لیست بیماران به 10 میلیون نفر می رسد.
مت هانکوک وزیر بهداشت انگلیس نیز گفت :
برنامه ریزی برای مقابله با افزایش موارد ابتلا در زمستان آغاز شده است.
وی افزود :
دولت برای اجرای بزرگترین برنامه واکسیناسیون آنفلونزا آماده شده است تا در صورت نتیجه بخش بودن برای واکسن کووید19 نیز اقدام کند.





























